VÅRT TEAM

2019

Team

Leder 2019

Team leader

Cecilie Refsnes Milenkovic

Cecilie har det overordnede ansvaret for hele gjennomføringen av NLD. Hennes viktigste oppgave er å sørge for at alt gjennomføres i tråd med visjonen og verdiene, og at alle drar lasset i samme retning.

Nestledere 2019

Nina Ørnes

 Nina Ørnes & Mari Norheim

Nestlederne har sammen med leder det overordnede ansvaret for teamet bak NLD. Sammen sørger de for kvalitet i arbeidet mot arrangementet, og sørger for at alle til en hver tid vet hvilke oppgaver de skal gjennomføres.

Økonomiansvarlig 2019

Jade økonomi

Jade Emarie Mikalsen

Jade sitter som økonomiansvarlig for NLD 2018. Hun styrer alt i forhold til budsjett og kostnader. Sammen med leder og nestledere bidrar Jade til at NLD arrangeres på et oversiktlig og godt økonomisk grunnlag.

Bedriftskontakter:

Amalie bedrift Lill Merete

 

Amalie Hetland & Lill Merete Steinbru

Bedriftskontaktenes hovedoppgave er å være kontaktpersonene ut til bedriftene som bidrar til NLD. Målet er å skape høyt nivå av engasjement mellom bedriftene og NLD, og jobbe sammen for å skape årets arrangement.

Event- & billettansvarlig:
Rozalia Event Amalie Event

Rozalia Tysdal & Amalie Låder

Hovedoppgaven til denne delen av teamet er å skape aktiviteter som sikrer godt billettsalg og sosiale sammenkomster for å bidra til et godt studentmiljø på campus. De skal sammen med Mari arrangere julekalenderen, ballongslippet og gallamiddagen 28.februar.