Sponsorer

17. – 18. mars 2021

Bedrifter som Sponser NLD gjør ofte dette av 

To Viktige Grunner 

Næringslivsdagene kan gi bedrifter verdi da det er en arena med muligheten til å møte nye, potensielle eller fremtidige kunder.

 

Næringslivsdagene er en arena hvor bedriftene kan øke synlighet blant studentene i Stavanger, fremtidens arbeidskraft. Her har man mulighet til å utføre Employer Branding, søke nye ansatte, få Internship-studenter, bygge relasjoner, eller få gode innspill fra studenter med oppdatert akademisk kunnskap.

 

Etter et krevende år og et krevende arbeidsmarked har vi et ønske til sponsorene. Tilby Internship, 3.års BI Studenter kan ha Internship som valgfag, eller arbeidsplass etter endt studie, evt. deltidsjobb ved siden av studiene. Vi forventer at dere bruker muligheten til å engasjere studentene når dere står på stand for å få mest mulig utbytte for både studentene og bedriften deres.

Næringslivsdagene 2021 tilbyr fire forskjellige sponsorpakker. Vi jobber kontinuerlig med å forbedre pakkene for å kunne tilby en attraktiv eksponering ut mot studentene. Ta kontakt for å få vite mer.

Våre Sponsorer

trallfa_RGB_JPG